L E E F   M E T   L E F

I N   E E N   P A N D   V A N    A D D O   A R C H I T E C T S

Addo Frints-8.jpg

Een krachtig ontwerp met oog voor detail, pure eenvoud met warme materialen. Die stijl tekent  ADDO Architects. 

Wat ADDO architects onderscheidt van anderen architectenbureaus, is kracht en eenvoud zonder franje. Ik werk graag met eerlijke materialen als beton, hout en staal. De combinatie hiervan versterkt het ontwerp en de juiste verhouding zorgt voor een warm en huiselijk gevoel.

De ontwerpen die ik maak zijn zeer verfijnd en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Architectuur en interieur komen in mijn ontwerpen altijd naadloos samen. 

 

Kracht en eenvoud ontstaat door het maken van duidelijke keuzes. Op deze manier blijft het budget bewaakt en krijgt het ontwerp kracht. Een gebouw is altijd verbonden met zijn plek en dat ziet u terug in een uniek ontwerp.

Uitgangspunt bij het maken van een ontwerp zijn het programma van eisen en het context van de locatie: de sterke punten worden versterkt en de zwakke punten verdwijnen naar de achtergrond. Ik wil namelijk geen kans laten liggen: net dat fijne plekje met de laatste avond zon of zicht op het mooie landschap. En storende autolampen die 's avonds uw woonkamer verlichten, zijn we in een ontwerp natuurlijk liever kwijt dan rijk.

 

Na het eerste ontwerp stemmen we uw wensen opnieuw af en ga ik aan de slag met fysieke modellen. Ik word enthousiast als ik het ontwerp alvast kan aanraken tijdens het proces. Daarom werk ik graag met fysieke modellen in hout, karton of polystyreen omdat die precies de maat en schaal aangeven. En de juiste verhoudingen ook voor u zichtbaar worden. 

 

Of u nu een verbouwing, woning of een compleet bedrijf wilt vormgeven, ik denk graag met u mee. Ingewikkelde randvoorwaarden zie ik als een boeiende uitdaging. Met wederzijds respect en vertrouwen sta ik garant voor een bijzonder ontwerp dat precies aansluit bij uw wensen.  Zodat we een brede big smile delen bij de oplevering.